viernes, 26 de mayo de 2017

Comidas típicas de Venezuela





4 recetas de comida tipica de Venezuela

 1.Aarepa: Ingredientes:

- 63 gramos de fariña de millo
- 63 mililitros de auga 
- Unha cucharada de sal
- Unha cucharada de mantequilla
- E logo dentro da arepa podes poñer todo o que queiras

  As arepas son una comida tradicional na maioría dos países de America Latina, onde o millo e un importante ingrediente na alimentacion basica.

Pasos:

1. Auga calor cando morna e sal añadida, coller de chá e disolver ben, mesturado con fariña de millo para formar unha masa homoxénea.

2. Cando formas de masa, engade a colher de chá de manteiga suave e amasar coas mans uns minutos.

3. Formando esferas medias e deixar repousar uns minutos, a masa de pan.

4. Esmagar usando unha bolas mesa de cociña para formar un pan de millo lixeiramente grosa, leva-la para unha reixa e deixe cociñar a ambos os dous lados a lume baixo ata dourar.

5. Arepas abertos e cubrir con queixo crema de leite, leve ao forno a 180 graos C durante 10 minutos, así, rematará arepas cociñar dentro e queixo derretido.

6.Xa fóra do forno, cubra con un pouco de manteiga e unha pitada de sal, gozar arepas venezolano son populares para ser cuberto, tamén pode ser cuberto con carne entremeada, xamóns, cariotas, aguacate, etc. Se lle gusta desta receita, ten un comentario ou preocupación, ofrécenos a súa opinión.

Resultado de imagen de arepas

2.Tequeños: Ingredientes:

- 1 lb de queixo semi-duro branco
- 2 vasos de fariña de trigo polovalente
- 5 culleres de sopa de manteiga
- 1 ovo
- Sal 1/2 colher de chá
- 2 cucharadas de azucre 
- 4 o 5 culleres de sopa de auga fria
- 4 cuncas de aceite de millo (fritura)

Pasos:

1. Cortar o queixo en tiras de 3/4 de polgada de ancho por 2 3/4 polgadas de lonxitude, aproximadamente.

2. Sobre unha superficie plana, fariña colocado nun anel cun buraco no medio, onde engade a manteiga e ovo. Nun recipiente pequeno mesturar o sal, azucre e auga fría. Pouco a pouco, engade a mestura de auga con fariña e amasar cos dedos ata que quede lisa e non se ater a seus dedos. Fai unha bola e deixar repousar polo menos 1/2 hora a temperatura ambiente.

3. Espolvoreo fariña sobre unha superficie plana e que se prolonga cun rolo de masa nun cadrado de preto de 1/8 "de espesor. A continuación, corte en tiras uniformes coa axuda dun coitelo afiado.

4. Poñer o queixo nunha extremidade da tira de masa e enrolado ata que o outro extremo (cobre completamente o queixo). Selar os extremos cos dedos para evitar o queixo para fritir.

5. Quenta o aceite a lume alto nunha tixola. Cando o aceite está quente lume baixo ou medio. Suavemente fritir ata tequeños marrón dourada e crocante.

6. Coloque sobre papel absorbente para retirar o exceso de aceite.

Resultado de imagen de imagenes de tequeños

3.Pan de jamon: Ingredientes:

3 culleres de sopa de fermento seco na masa de pan
1/2 cunca de auga quente
Azucre 1 colher de chá
4 cuncas de fariña
3 culleres de azucre
Sal 3/4 colher de chá
6 culleres de sopa de manteiga
1 ovo
6 culleres de sopa de leite morno
1 lb xamón fatiado
2 cuncas picaduras olivas verdes sobre rodas
1 cunca pasas
Un ovo amarelo (xema)
Azucre 1 colher de chá

Pasos:

1. Pon en unha pequena levedura recipiente, auga morna e unha culler de té de azucre. Mexa e deixe cuberto por 30 minutos.

2. Colocado na fariña de trigo mesa e mercar un buraco no medio. Engadir o fermento coa auga, o azucre, o sal, a manteiga, o ovo e comeza a amasar. Como amassa engade o leite aos poucos ata obter unha masa suave que sae da superficie facilmente. Fai unha bola e cubra con folla de prato. Deixar a mestura repousar durante 1 1/2 horas.

3. Pon a masa nunha superficie polvilhada con fariña e comeza a estenderse cun rolo para obter un rectángulo de 10 x 18 polgadas e 1/2 polgada de espesor ou menos.

4. Sobre a masa distribuída uniformemente xamón, olivas e pasas. A continuación, role así como un brazo xitana. Pecha os fins de man.

5. Deixar repousar o pan nunha bandexa cuberta cunha toalla de té e untada con unha culler de sopa de manteiga durante unha hora.

6. Vista quenta o forno a 400 F

7. Coloque o fermento de pan ata dourar, preto de 20 a 25 minutos.

8. Bate o ovo amarela e unha culler de té de azucre

9. Cando os pans xa son douradas, leva-los para fóra do forno e mergullo-los na mestura de ovo e azucre. Cocer durante 5 minutos.

10. Elimina do forno e deixar arrefriar antes de comer.


Resultado de imagen de pan de jamon

4.Empanadas de platano y queso: Ingredientes: 

4 bananas maduras
8 vasos de auga
Sal a gusto
1 ovo
1/4 cunca de fariña de trigo
Vainilla 1 colher de chá
1 cunca de queixo mussarela ralado ou a súa preferencia
2-3 cuncas de aceite vexetal para fritura

Azucre 1 cucharada

Pasos:

1. Lavar e cortar as bananas en metade. Ferva-cuncha sobre calor medio nun gran vaso con 8 vasos de auga e sal, ata que estea completamente cociñada e suave, preto de 5 a 7 minutos.

2. Mállalos e quita a cáscara con un garfo ata un puré; deixar que arrefríen.

3. Engadir o ovo, a fariña, a vainilla e mestura ben. Coloque na neveira por media hora. Forma 12 bolas coa masa, esmaga e dar forma redonda na palma da túa man.

4. Engadir, dobre ao medio e prema algo en torno ao selo para estar e non deixar o queixo.

5. Fry en ambos os dous lados ata dourar, sen deixalos queimar. Escorrer en papel absorbente e Espolvoreo con azucre.

Resultado de imagen de empanadas de platano y queso



No hay comentarios:

Publicar un comentario